فیلم‌های کوتاه بعد از نیمه شب به کارگردانی محمد باقری و تهیه‌کنندگی محمد هادی آقاجانی، پیش از بهشت به کارگردانی احمد حیدریان و تهیه‌کنندگی محدثه پیرهادی، سوزن به کارگردانی یوسف جعفری و تهیه کنندگی حسین دارابی و انیمیشن کوتاه بیا آشتی کنیم به کارگردانی عبدالله علیمراد از آثار سازمان سینمایی سوره در هفته فیلم کوتاه شانگهای چین (SHISW) به نمایش درآمدند.

پیش از بهشت

پیش از بهشت روایت کودکان فلسطینی است که خانه‌های خود را به اجبار رها کرده‌اند.

این اثر تاکنون موفق به دریافت جایزه بهترین انیمیشن کوتاه جشنواره جهانی کن فرانسه، برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره کرکوک عراق و جایزه بهترین پویانمایی در دو بخش نسل روایت و جهان بدون اسراییل جشنواره مقاومت شده است.

عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: انیماتور: صادق لطفی‌زاده، تدوین‌گر: فواد تقی‌زاده، صداگذار: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین.

سوزن

فیلم سوزن روایتگر گروهی جهادی است که برای انجام خدمات بهداشت و درمان و فعالیت‌های فرهنگی وارد روستایی دورافتاده می‌شوند که ظاهرا کودکی ندارد؛ اما نشانه‌هایی از حضور بچه‌ها در جای جای آن دیده می‌شود. اعضای گروه برای حل این معما دست به کار می‌شوند.

قصه این فیلم در دهه شصت می‌گذرد و یک کمدی درام کودک و نوجوان محسوب می‌شود. یوسف جعفری پیش از این کارگردانی آثار کوتاه داستانی و مستندی همچون «خاطرات رضاخانی»، «رویای گل‌ها»، «ایماژ»، «پیدایش»، «رقص شعله»، «اینجا پایان جاده نیست»، «میزبانی» را برعهده داشته است.

پارمیدا نیازی، مبین سپاس زاده، رضا عیسی آبادی، علی اصغر نوری، یاسین پورعزیزی، حسن غیاث آبادی و رضا بهرامی ترکیب بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند و دیگر عوامل این فیلم، عبارتند از نویسنده: منا شکری، مدیر تصویربرداری: عباس شیرمحمدی، صدابردار: امین اردانی، طراح چهره پردازی: ثمره برازنده، طراح صحنه و لباس: علی اسماعیلی، مجری طرح: یوسف جعفری، تهیه شده در گروه هنری «کات».

بیا آشتی کنیم

انیمیشن کوتاه بیا آشتی کنیم، درباره دو شخصیت خمیری است که همسایه یکدیگرند و به تناسب داستان، تحولی میان آنها اتفاق می‌افتد.

سریال انیمیشن کودکانه «بیا آشتی کنیم» در ۱۳ قسمت ۷ دقیقه‌ای به تولید رسیده و در ساخت آن از تکنیک استاپ موشن استفاده شده است. در این مجموعه، شخصیت‌ها از جنس خمیری هستند و قصه آن درباره دو شخصیت است که همسایه یکدیگر هستند و به تناسب داستان، تحولی میان آن‌ها اتفاق می‌افتد.

این انیمیشن عروسکی، اثری بدون کلام و با زبان بین‌المللی است که با مقیاسی کوچک‌تر از واقعیت در نسبت یک به ده ساخته شده است. این انیمیشن به جشنواره های دیگری همچون جشنواره پویانمایی چستر انگلستان هم رسید.

سایر عوامل این انیمیشن عبارتند از: تصویربردار: محمدرحیم بختیاری، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، آهنگساز: عباس دبیردانش، طراح و سازنده عروسک‌ها: مانی کاشیان، تدوین: محمد ناصری، امور رایانه: سروش دیانتی، ترکیب‌بندی صحنه‌ها: امیرحسین علیمراد، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: محمدرضا علیمراد، جلوه‌های ویژه: سیدمسعود معصوم‌زاده.

بعد از نیمه شب

این فیلم کوتاه راوی یک قصاص و از خود گذشتگی یک مادر به عنوان ولی‌دم است.